MónTerrassa
Ballart, enfadat, deixa la cadira buida del Consell d’alcaldes

Jordi Ballart ha decidit avui no assistir al Consell d’Alcaldes del Vallès Occidental. L’alcalde de Terrassa i el grup que l’acompanyava, entre ells la regidora Lluïsa Melgares, s’han enfadat. Amb el president del Consell Comarcal del Vallès Occidental, amb el conseller de Territori, Juli Fernàndez, i amb l’alcaldessa de la cocapital, Marta Farrés Falgueras. Poc abans de començar el Consell, hi ha hagut una reunió a porta tancada. I Jordi Ballart no havia estat convidat.

Sí que hi participaven Giménez, Fernàndez i Farrés. A la delegació de Terrassa ja li ha pujat la mosca al nas, i encara més quan tot anava tard per culpa de la trobada. Eren les quatre i el Consell d’Alcaldes del Vallès Occidental. Ballart i el seu equip ho han considerat una falta total de respecte cap a la persona de l’alcalde i cap a tota la ciutadania egarenca, han explicat fonts municipals. Les mateixes que diuen que és possible que el conseller de Territori de la Generalitat signés al llibre d’Honor. I que deixen anar que s’ha fet fora de la reunió privada al representant de la ciutat més important de la comarca.

També comenten que el més habitual quan un conseller va al Consell Comarcal és establir un primer contacte amb tothom amb qui més tard compartirà consell. Aquesta vegada, la tradició no s’ha complert. Ignasi Giménez, segons Isabadell, ha explicat que, efectivament, sempre que hi ha una personalitat hi ha una trobada prèvia de 5-10 minuts entre el president, els dos alcaldes de les grans ciutats del Vallès Occidental i el convidat. Les fonts indiquen que amb el conseller no hi ha cap problema ni retret.

El president del Consell diu que ha estat Ballart qui no ha volgut anar a la reunió

En aquest cas, el president comenta que de bon matí Jordi Ballart ha dit que no pensava anar-hi. Juli Fernàndez no ha volgut parlar i s’ha remès a la versió que oferia Giménez, que ha reblat que desconeixia perquè la primera autoritat egarenca havia pres aquesta decisió. Avui era un dia important perquè s’havia de parlar d’infraestructures, i de la Ronda Nord, un desig dels alcaldes de Terrassa i Sabadell que té l’oposició frontal del conseller d’Esquerra Republicana de Catalunya. El Consell ha començat amb una taula presidencial amb una cadira buida. Giménez ha considerat un error la marxa de Ballart i ha destacat que havia de pensar que és el representant no d’un partit, sinó d’una ciutat.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Ricard a desembre 01, 2022 | 22:21
    Ricard desembre 01, 2022 | 22:21
    Enrenou que no interessa als ciutadans. Interessen els resultats.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa