MónTerrassa
Aparcar a la zona blava de Terrassa serà gratuït (durant 21 dies)
  • CA

Aparcar a la zona blava de Terrassa serà gratuït. Això sí, només durant 21 dies. En concret, a partir d’aquest diumenge dia 7 d’agost fins al pròxim diumenge dia 28 d’agost. L’Ajuntament de Terrassa ha decidit prendre aquesta decisió mantenint l’aposta feta en els darrers dos anys i veient els resultats obtinguts. Va ser aleshores quan es va preferir deixar de diferenciar la zona d’estacionament de pagament per districtes o àrees de la ciutat. Tota la zona blava feina vacances, sense distincions de barris o eixos comercials.

D’aquesta manera s’iguala el període de tancament a totes les zones blaves de la ciutat per “evitar les confusions” d’alguns ciutadans i ciutadanes, que en veure que la zona blava era gratuïta en un carrer, interpretaven que també ho era a la resta. Durant molt temps, aquesta discriminació va provocar queixes i desconcert entre els usuaris que no entenien perquè uns sí i uns no. Finalment, es va decidir eliminar-la per igual a tot arreu, això sí, amb un escurçament global dels dies gratuïts.

Vitalitzar l’activitat econòmica

Des del govern municipal recorden que la instal·lació de les zones blaves no tenen un objectiu recaptatori sinó que permeten “vitalitzar l’activitat econòmica dels barris en facilitar l’accessibilitat a la zona per a fer gestions de curta durada, com són compres o gestions ràpides, i permetent una gestió eficient de l’aparcament, en impedir l’aparcament de llarga durada a les hores de màxima demanda i afavorir l’alliberament de places a les hores de menor demanda”.

En aquest, sentit, durant la primera setmana d’agost, i a partir del 29 del mateix mes, la zona blava estarà al servei de tots els usuaris i usuàries -recuperant els mateixos horaris habituals-, ja que es considera que hi ha prou afluència de ciutadans per requerir un aparcament rotatori i facilitar així la mobilitat.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Olga a agost 03, 2022 | 20:38
    Olga agost 03, 2022 | 20:38
    Una redacció imparcial s'hagués estalviat els parèntesis. Posar-los denota la intenció de remarcar: "Mireu, mireu, no és tot el mes sencer!". Vosaltres sabreu.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa