MónTerrassa
El MNACTEC, elegit com un dels millors llocs per aprendre sobre renovables
  • CA

El Museu Nacional de la Ciència i la Tècnica de Catalunya (MNACTEC) ha estat escollit com un dels millors espais per aprendre sobre energies renovables per Fundeen, una plataforma que permet invertir a particulars en projectes mediambientals sostenibles. La plataforma ha elegit una desena de llocs de tot l’estat. Del museu terrassenc recalca que és “una proposta interessant per qui busca un pla alternatiu par gaudir aprenent”.

En un comunicat, Fundeen exposa que l’energia solar fotovoltaica al MNACTEC té molt protagonisme i permet aprendre molt sobre aquest tema, “a l’igual que en varis projectes que desenvolupem en territori català i en els que el veïnat té prioritat alhora d’invertir i rebre el retorn econòmic de les instal·lacions”, exposen.

La plataforma recalca que l’exposició del museu fa “un recorregut històric de l’energia i la seva generació com a motor imprescindible des de l’etapa industrial”. Afegeix que “ofereix als visitats experiències amb demostracions i compta amb objectes històrics de gran format, màquines de vapor i diferents maquetes”. Òbviament, també menciona la gran terrassa amb les voltes, “on es reflexiona sobre la importància del sol com a font d’energia inesgotable”

Els millors espais on aprendre sobre renovables

Els altres espais seleccionats per Fundeen per aprendre sobre energia renovable son el Museu de la Ciència i l’Aigua de Murcia; el parc Aresketamendi, al País Basc; el Museu de les Ciències de Castella-La Manxa, a Cuenca; la “Calle Indiscreta”, a Saragossa; el Centre de Desenvolupament d’Energies Renovables, a Sòria; el Museu d’Educació Ambiental a Pamplona; al circuit de les Energies Renovables, a Madrid; la Fàbrica de llum al Museu de l’Energia de Lleó; i el parc de les Ciències a Granada.

Més sobre ‘Fundeen’

Fundeen és una plataforma FinTech que “permet als ciutadans invertir en projectes mediambientals sostenibles i rebre beneficis de les seves inversions, a la vegada que els projectes aconsegueixen finançament sense haver de recórrer a les formules de finançament tradicionals”. “Volem donar transparència, fiabilitat i col·laboració que els grans fons d’inversió no aporten, promovent la mobilització col·lectiva al servei d’iniciatives mediambientals i econòmicament sostenibles”, exposen a la seva web.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa