MónTerrassa
Mn. Lluís Bonet, guardonat amb la medalla al mèrit ecumènic
Mn Lluís Bonet i Armengol
Mn Lluís Bonet i Armengol | Afers Religiosos

!--akiadsense-->

“Cristians per Terrassa” ha lliurat la vuitena Medalla al Mèrit Ecumènic a Mn. Lluís Bonet i Armengol. Aquest guardó reconeix el treball fet en anys passats i difícils, en favor d’unes relacions respectuoses entre diferents confessions religioses. En el cas concret de Mn. Bonet se li reconeix la destacada tasca desenvolupada al barri de Ca n’Anglada com a rector de la parròquia catòlica de Sant Cristòfor i veïna de l’Església evangèlica Bethel. També les seves responsabilitats com a Vicari episcopal de Zona.

L’acte de lliurement va tenir lloc a l’auditori de l’Església Evangèlica Unida i va comptar amb la presència del director general d’Afers Religiosos i d’autoritats locals.

Cristians per Terrassa es va constituir l’any 2010 per impulsar el diàleg ecumènic i per reconèixer les persones o entitats que treballen per una bona entesa entres tots els cristians. Des d’aleshores ha guardonat diverses persones que han tingut un paper destacat en aquest sentit, com són el promotor del Concurs Bíblic i de l’Expobíblia, Màrius Heras; els pastors baptistes David Muniesa i Josep Monells; el delegat diocesà d’Ecumenisme i relacions interreligioses de l’Arxidiòcesi de Barcelona, Jaume González-Agápito i el caputxí Joan Botam.

Nou comentari

Comparteix