MónTerrassa
Missa d’inici de curs de les germandats rocieres de Catalunya a Terrassa
  • CA

La Federación de Entidades Culturales Andaluzas en Catalunya va celebrar aquest dissabte a la tarda l’acte d’inici de curs a la catedral del Sant Esperit de Terrassa. L’acte, que es recuperava després que l’any passat a causa de la pandèmia no es pugués dur a terme, va comptar amb la presència de les 23 germandats rocieres que van oferir una missa en honor a Maria Santíssima del Rocío. “Felicitats a tots les germandats i simpatitzants per demostrar el que som, el coratge i la força fins aquest inoblidable retrobament, i el respecte a les normes sanitàries”, han manifestat des de la FECAC. Des de la federació esperen que, poc a poc, es pugui anar recuperant la normalitat i que el 2022 ja es puguin realitzar les fires i processons.

La missa va comptar amb la presència de l’administrador diocesà Salvador Cristau (màxim responsable després de la marxa del Bisbe Saiz Meneses), el sotsdelegat del govern a Catalunya, autoritats municipals, presidents de les entitats, així com els “Hermanos Mayores” i el Cor de la Hermandad Nuestra Señora del Rocío de Pineda de Mar.

A la diòcesi de Terrassa hi ha diverses germandats rocieres que formen part de la FECAC i que tenen seu a Rubí, Badia del Vallès, Cerdanyola i Terrassa.

A l’acte hi va assistir, entre d’altres, el regidor de l’Ajuntament de Terrassa Raúl Ibañez que ha afirmat que s’ha tracta d”un “gran dia esperat, ple de retrobaments i emocions”:

Missa rociera a la catedral del Sant Esperit de Terrassa | FECAC
Missa rociera a la catedral del Sant Esperit de Terrassa | FECAC

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa