MónTerrassa
MinaTerrassa participa en el VII Congrés Nacional de Legionel·la
  • CA
MinaTerrassa participa en el VII Congrés Nacional de Legionel·la | Mina

!--akiadsense-->

El Laboratori Ambiental de Mina, Aigües de Terrassa ha participat un any més en el VII Congrés Nacional de Legionel·la i Qualitat Ambiental, celebrat a Terrassa.

És un espai de debat on s’aborda la legislació actual, els diferents mètodes de detecció existents i els tractaments a realitzar, posant un èmfasi especial en la prevenció, la formació i la protecció per fer front a la legionel·losi amb l’objectiu de proposar noves metodologies de treball i preveure l’evolució de les mesures de seguretat.

Hi han assistit unes 200 persones, principalment professionals, tècnics i directors d’empreses del sector. Marta Brull, és membre del comitè científic del congrés des del seu inici l’any 2003, i va presidir la taula on es va pronunciar la conferència “Els nebulitzadors i la prevenció de la legionel·losi.

El Laboratori de Mina, Aigües de Terrassa, que va ser-hi present a més amb un estand d’informació, està especialitzat en l’anàlisi de Legionella pneumophila, d’aigües procedents de mostres ambientals que consisteix en la detecció i el recompte de Legionella spp. i de Legionella pneumophila, inclòs el seu Serogrupat.

També utilitza tècniques de quantificació biologia molecular detectant l’ADN de la Legionel·la, diferenciant viables i no viables. Aquesta anàlisi s’aplica a les aigües de consum, de circuits, superficials, termals, industrials, residuals, de torres de refrigeració i, en general, en aquells sistemes on es puguin generar aerosols. d’anàlisis físic-químics d’aigües continentals, residuals i de consum i també anàlisis microbiològics d’aigües de consum.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa