MónTerrassa
Mina i Aigües de Matadepera recullen fons per a l’assaig #JoEmCorono
  • CA

Mina i Aigües de Matadepera, en col·laboració amb els Ajuntaments de Viladecavalls, Ullastrell, Matadepera, Rellinars i Vacarisses, han iniciat una campanya per recollir fons per a la lluita contra la Covid-19. Donaran un euro a l’assaig clínic #JoEmCorono per cada client que es passi la factura digital.

En l’actualitat tan sols un 17% dels usuaris del servei d’aigua disposen de la factura digital, més sostenible que en paper, i també més ràpida i segura. Les companyies esperen que en les properes setmanes augmenti aquest percentatge.

La iniciativa, a més de contribuir en la lluita contra la pandèmia, també vol promoure hàbits sostenibles en la reducció de consum de tinta i de paper. Amb aquesta donació, Mina i Aigües de Matadepera se sumen a altres companyies de servei d’aigua, i multitud d’empreses i particulars que estan posant el seu gra de sorra a una iniciativa que ja ha recaptat gairebé 2,2 milions d’euros.

Els usuaris de Viladecavalls, Ullastrell, Rellinars i les urbanitzacions de Vacarisses que vulguin passar-se a la factura digital poden fer-ho des de la web www.minaserveisdaigua.com i els de Matadepera a www.aiguesdematadepera.cat. També es pot tramitar trucant al telèfon 93 545 66 99 (de 9 a 14 hores de dilluns a divendres).

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa