Moltes felicitatats a Martí Giner Luque, de la Pastisseria Zaguire de Terrassa. Se li han de donar. Al cor de Barcelona, els millors mestres pastissers del país han exhibit la seva destresa, competint per coronar el torró artesà de crema més excepcional. I el guanyador té ADN terrassenc, Martí Giner. Aquest dijpus 28 de novembre s’ha celebrat la tercera edició del Concurs al Millor Torró Artesà de Crema de l’Estat. Organitzat pel Gremi de Pastisseria de Barcelona compta com sempre amb el suport tècnic de l’Escola de Pastisseria del Gremi de Barcelona. Aquesta és una edició molt especial perquè tots els diners recollits a través de les inscripcions es faran arribar al Gremi de Mestres Confiters de la Comunitat Valenciana perquè en gestioni la seva distribució entre aquelles pastisseries que s’hagin vist afectades per les inundacions.
Zaguirre Pastisser va ser fundada el 1974 i actualment disposa de 2 establiments al nord de Terrassa, on s’elaboren i poden degustar-se peces de pastisseria i rebosteria dolça i salada, creacions de xocolata, productes de pastisseria, pa artesà i també receptes de temporada i per celebrar dates assenyalades. A més, també ofereixen menjar preparat per a càtering i celebracions.
Martí Giner Luque, en unes breus paraules, ha reblat que cada any intenten millorar i fer alguna cosa més que l’anterior
Zaguirre ha aconseguit destacades nominacions i premis en el sector
- Finalista en el III Concurs al Millor Panettone Artesà d’Espanya 2019 celebrat a Milà
- Millor Palmera d’Espanya 2018 per la seva Palmera d’Oreo
- Finalista al III Concurs Dulcypas a la Millor Pasta de Te Artesana d’Espanya 2018
- Finalista per El petó de Picasso al Concurs Internacional de Figures de Xocolata del Gremi de Pastisseria de Barcelona el 2012
- 3r classificat per Bicing Barcelona al Concurs Internacional de Figures de Xocolata del Gremi de Pastisseria de Barcelona el 2011, amb el tema mobiliari urbà
- 1r classificat per Los Lunnis a la Mostra de Xocolata artística de Terrassa i Comarca el 2005
- 1r classificat per Els Simpsons a la Mostra de Xocolata artística de Terrassa i Comarca el 2003
- 3r classificat per Els Teletubbies a la Mostra de Xocolata artística de Terrassa i Comarca el 1999
- Peça de xocolata de gran format (180×180 cm) per a la inauguració dels Jocs Olímpics de Barcelona 1992 a la seu d’hoquei de Terrassa, obra presentada al Campionat de Catalunya de Pastisseria Cornet Sàbat en el mateix any.

