MónTerrassa
Un millor menjador escolar, reclam del pregó del Carnestoltes infantil 2020
  • CA
La comparsa de l'AMPA Lanaspa-Crespinell ha fet el pregó
La comparsa de l’AMPA Lanaspa-Crespinell ha fet el pregó | Cristóbal Castro

!--akiadsense-->

El Carnestoltes infantil de Terrassa ha tornat a ser multitudinari. La rua, que ha sortit des de la Rambla i ha finalitzat a la plaça Nova -amb aturada a la plaça Vella per fer els balls d’exhibició davant del jurat-, ha transcorregut sense incidències i amb molta animació. La Mascarada ha introduït alguns canvis en aquesta nova edició, alguns obligats -com el canvi de recorregut davant les obres del portal de Sant Roc- i d’altres motivats per fer més amena l’espera del veredicte del jurat -com tornar a fer els balls a la plaça Nova-.

Pocs minuts després de les dues del migdia, l’AMPA de l’escola Lanaspa Crespinell ha estat l’encarregada de pujar a l’escenari per llegir el pregó. Vestits d’amanida, els infants han volgut reivindicar una alimentació saludable a les escoles. Justament, aquest ha estat el tema també del pregó: el menjador escolar. Referències a “l’especulació” amb l’alimentació i un reclam a la “municipalització” del servei s’han deixat sentir, alhora que han demanat a l’alcalde i a l’associació Pepeta que “parlin” i arribin a un acord.”Que no es quedi amb paper mullat i ho deixem tot lligat”, han sentenciat.

Enguany no hi ha hagut guanyador. S’han repartit set premis “igualitaris”, sense un ordre de millor a pitjor. I s’ha escollit el pregoner de l’any vinent per sorteig. Així, l’escola Enxaneta serà l’encarregada de llegir el pregó del Carnestoltes de 2021. Les set AMPA premiades amb un trofeu i una gran cistella de llaminadures han estat: Serra de l’Obac, La Roda (la comparsa més nombrosa), Isaac Peral, El Cim, Sala i Badrinas, Ponent i Salesianes de Terrassa.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa