MónTerrassa
Miley Cyrus i Liam Hemsworth, romàntica boda sorpresa
  • CA

La relació de Miley Cyrus i Liam Hemworth és de les que més titulars escandalosos ha ocupat. Els actors es van conèixer durant el rodatge de la romàntica pel·lícula ‘Tu canción’ i només dos anys després van anunciar el seu compromís, quan tenien 20 i 22 anys respectivament. Van passar pocs mesos fins a la primera ruptura, quan l’australià es va adonar que la jove cantant era una eixelebrada. Els seus problemes amb l’alcohol i les drogues no feien més que empitjorar, així com la mala relació amb el pare. La nena Disney va començar a perdre’s pel mal camí, una tendència perillosa que Liam no va poder evitar. Va demanar-li una vegada i una altra que ho deixés, però el que va acabar va ser la seva relació. Quatre anys després, per sorpresa de tots, van anunciar que tornaven a estar junts: el que va provocar que un munt de gent titllés Liam de boig. Els rumors de ruptura els han envoltat des de llavors i són moltes les portades que han acaparat anunciant que ho deixaven i que tornaven poc després.

Últimament, però, semblava que la cosa anava millor. S’estava centrant Miley? Doncs això sembla, ja que el seu àngel de la guàrdia ha decidit casar-se amb ella. La parella ha fet un pas molt important i han sorprès els seguidors amb la publicació d’unes fotos que evidencien que han tingut una romàntica boda.

Ja són marit i muller, tot i les crítiques que han rebut. Molts segueixen pensant que Liam és un inconscient, ja que Miley mai no estarà recuperada del tot. Tot i així, ell mai no ha dubtat d’ella i ho ha fet tot per ajudar-la. Una parella que no fa gens junta, però que evidencia que l’amor pot superar-ho tot.

Miley Cyrus i Liam Hemsworth
| Europa Press

Com ha estat la boda? Analitzem els detalls que extraiem de les imatges. L’escenari no podia ser més perfecte: la mansió que té la cantant a Tennesse, valorada en 5,10 milions d’euros. Es tracta d’una casa d’estil rural de 650 metres quadrats que té cinc habitacions, quatre lavabos, piscina, camp de golf… Una autèntica passada. Com han anat vestits en aquesta ocasió tan especial? Doncs com una parella de nuvis enmig d’un gran bodorrio. Ella ha optat per un vestit blanc d’escot vaixell, setinat i amb cua. Liam, mentrestant, ha optat per un vestit senzill en negre, sense sorpreses.

Un dels seus amics més íntims, Conrad Carr, ha publicat una fotografia que ens deixa veure com era el menjador on han celebrat el convit. El pastís de boda s’entreveu, així com la felicitat dels nuvis. Abraçats i molt tendres, el matrimoni també ha compartit unes tendres imatges als seus perfils d’Instagram.

12.23.18

Una publicación compartida de Miley Cyrus (@mileycyrus) el

This is probably our one – millionth kiss ….

Una publicación compartida de Miley Cyrus (@mileycyrus) el

Miley i Liam boda
| Instagram @conradjackcarr

No haurien faltat els moments divertits, per això. Tal com evidencia aquest vídeo dels nuvis ballant com si no hi hagués demà.

Mr and Mrs very happy celebrating with ‘Uptown Funk’

Una publicación compartida de Miley Cyrus (@mileyczyrus) el

Duraran molts anys? Hauran superat tots els problemes? Vendran una exclusiva amb més detalls de la boda o seguiran sent tan discrets com fins ara?

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa