MónTerrassa
Miguel Marcos sorprèn a Belén Esteban amb una espectacular escapada romàntica
  • CA

Belén Esteban sempre diu que té molta sort de tenir a Miguel Marcos, la seva parella, a la seva vida. I segur que té raó. Belén ha estat una de les companyes de ‘Sálvame’ que més ha patit amb la malaltia i mort de Mila Ximénez, com a conseqüència d’un càncer de pulmó. De fet, el mateix dia que va morir, i que tots els companys van voler assistir al plató de ‘Sálvame’ per retre-li un homenatge, Belén no podia ni tan sols parlar, i només plorava recordant a la seva amiga.

Després d’aquests moments tan difícils, la tertuliana de ‘Sálvame’ ha rebut un regal del seu xicot: una escapada romàntica de sorpresa, quan fan dos anys de casats. Ha estat ella mateixa qui ho ha compartit a les seves xarxes socials. El matrimoni és a Toledo, des don Belén Esteban ha posat molt suggerent en una de les increïbles habitacions de l’hotel bombolla Miluna Open Rooms.

T’estimo, gràcies per aquest dia”, ha escrit la tertuliana de ‘Sálvame’, dirigint-se al seu xicot, i ha acompanyat les imatges de quatre emoticones en forma de cor. Alhora, Belén ha compartit algunes fotografies del preciós lloc on han passat la nit sota el cel estrellat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa