Un metge resident MIR d’un centre d’atenció primparia de Castelldefels ha estat agredit aquest diumenge a la tarda pel fill d’un pacient diagnosticat de pneumònia i positiu en Covid-19. Tal i com ha pogut saber el Món per part del mateix metge agredit, que prefereix no donar el seu nom –vegeu vídeo-, a la sala d’espera es trobaven la dona i el fill del pacient, i quan el metge ha sortit a informar-los ha comprovat que el fill no duia mascareta. Li ha demanat que se la posés i ha marxat a redactar l’informe de trasllat a l’hospital. Però a consulta ha rebut l’avís que el fill estava sense mascareta i ha tornat a sortir. En advertir-lo per segona vegada, ha començat la reacció irada.

El metge l’ha avisat que si no es posava la mascareta avisaria a Protecció Civil, i ha demanat al personal de la sala de cribatge que vigilés que la portés. Mentre hi parlava, el fill se li ha abraonat i l’ha empès contra la paret i li ha colpejat la cara. Davant de tots els pacients.

El metge ha denunciat a comissaria els fets. I ha advertit del perill que suposava que el fill d’un positiu, i per tant possible positiu també, estigués sense mascareta a la sala d’espera.

Nou comentari