MónTerrassa
Més hores per a les aules d’estudi de Terrassa
  • CA

L’Ajuntament de Terrassa i la Universitat Politècnica de Catalunya – UPC tornen a reforçar l’oferta d’espais destinada a cobrir les necessitats dels i les estudiants de la ciutat durant els exàmens de desembre i gener.

Així, per ampliar l’oferta d’espais d’estudi a la ciutat durant l’època d’exàmens, especialment durant els caps de setmana, s’habilitaran aules d’estudi situades a l’edifici TR10 (carrer de Colom, 2, a l’edifici de l’antiga seu de l’Escola Municipal d’Art i Disseny de Terrassa) que obriran les seves portes dissabte i diumenge, des de l’11 de desembre al 31 de gener, de les 10 del matí fins a les 12 de la nit sense interrupció. Els dies 24 i 31 de desembre, vigília de festius, es tancarà a les 20h, i romandran tancades el dissabte, 6 de gener, diada de Reis.

Per la seva part, la Biblioteca Central obrirà en el seu horari habitual (de 10 a 20.30 h), i l’allargarà de les 20.30 h i fins a les 24 h de dilluns a dissabte. Aquesta ampliació horària s’aplicarà des de l’11 de desembre de 2017 fins al 31 de gener de 2018, excepte els dies festius de Nadal (25 i 26 de desembre i 1,5 i 6 de gener) en els que la Biblioteca romandrà tancada.

D’altra banda, i durant el mes de gener, la Biblioteca del Campus Terrassa-UPC també ampliarà els seus horaris fins a les 10 de la nit.

La concreció dels dies i horaris d’obertura s’ha realitzat a partir tant de les dates d’exàmens establertes pels centres universitaris com de l’anàlisi conjunt de la Biblioteca del Campus Terrassa-UPC i la Biblioteca Central de Terrassa dels anteriors períodes d’obertura amb ampliacions horàries.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa