MónTerrassa
Més de 700 estudiants se citen al Mercat de Tecnologia del Vallès 2017 a Terrassa
  • CA
Mercat de Tecnologia del Vallès, a l’ESEIAAT | UPC

!--akiadsense-->

19 instituts i centres d’ensenyament secundari, més de 700 estudiants d’ESO i Batxillerat, 50 professors i professores, prop de 70 projectes tecnològics i 20 talles i conferències divulgatives són les principals xifres que il·lustren el programa d’activitats de la cinquena edició del Mercat de Tecnologia del Vallès, que es celebra el proper dia 3 de maig a l’Escola Superior d’Enginyeries Industrial, Aeroespacial i Audiovisual de Terrassa (ESEIAAT), amb la col·laboració del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, d’Enginyers BCN, el Museu Nacional d’Art de Catalunya, i de l’Institut de Ciències de l’Educació de la UPC.

Tot començarà a les 9h, a la sala d’actes de l’edifici històric de l’ESEIAAT, amb l’acte d’inauguració i la presentació pública dels treballs per part dels mateixos estudiants. Els més de 70 projectes presentats estan relacionats amb diferents àmbits tecnològics, com ara l’electricitat, la robòtica, la mecànica, l’electrònica, la química o la construcció. Robots de tots tipus i funcions, vehicles i habitatges sostenibles, maquetes, hominoides, un braç robot que toca el piano, carregadors solars, altaveus intel·ligents, circuits elèctrics, etc. estaran exposats al vestíbul modernista de l’ESEIAAT fins les 14h.

Presidiran l’acte d’inauguració el director de l’ESEIAAT Xavier Roca, el vicerector d’ordenació acadèmica, Xavier Cañavate; la sotsdirectora de de promoció i estudiantat de l’ESEIAAT, Núria Salán; la Directora de General d’Educació Secundària Obligatòria i Batxillerat del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, Montserrat Llobet i el tinent d’Alcalde, Innovació i Projecció de Terrassa, Amadeu Aguado.

Programació en detall

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa