MónTerrassa
Més de 100 nens canten i ballen l’himne de la Mitja Terrassa
Salva Racero, amb els nens participants als tallers solidaris | Rotary Terrassa

!--akiadsense-->

El Rotary Club de Terrassa aquest any ha col·laborat amb l’Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa en l’organització d’uns Tallers solidaris. Aprofitant l’himne de la Mitja Marató i mitjançant l’educació per la música i el cant s’han realitzat tallers en diferents punts dels barris de Terrassa (centres cívics, parròquies, biblioteques, escoles, centres de lleure, etc.) amb la intenció de donar als infants una oportunitat de fer quelcom diferent, d’aprendre valors personals i ètics, de compartir, d’aprendre i de gaudir, tot descobrint el plaer de cantar amb altres nois i noies del seu entorn.

Els tallers han anat a càrrec de l’equip del compositor Martínez Colàs de la Barcelona Classic Concert que ja té una dilatada experiència en accions similars i amb unes accions engrescadores realitzades en els mateixos barris se’ls convida a que s’apuntin als tallers.

Des del Rotary Club de Terrassa afirmen que “valorem l’himne de la Mitja Marató ja que te una lletra que transmet els valors que amb l’esforç i la il·lusió es poden assolir les fites que un es proposa a la seva vida”. El punt final d’aquesta actuació ha estat que els nens i nenes han tingut l’oportunitat de sortir del barri i per un dia ser ells els protagonistes. La coral que s’ha reunit a interpretat (ballant i cantant) l’himne en la presentació de la Mitjà Marató que es va fer al Centre Cultural de Terrassa i en la quals els ha acompanyat Salva Racero, solista del grup Lax’n’Busto.

També està previst que es faci un “flashmob” de l’himne de la Mitja Marató el mateix dia de la cursa amb la participació dels mateixos nens dels Tallers.

Nou comentari

Comparteix