MónTerrassa
Més de 700 punts de llum per guarnir els carrers de Terrassa per Nadal
  • CA

Terrassa comptarà amb més de 700 punts de llum per guarnir els carrers durant la campanya de Nadal. Els punts de llum ja s’han anat col·locant aquests darrers dies a diferents punts de la ciutat. Carrers, places i eixos comercials presenten nous elements decoratius i més punts de llum. Amb aquesta acció es vol fer un pas més en el “suport al teixit comercial de Terrassa”, donant més vida als carrers més transitats de tots els districtes. En total, l’Ajuntament inverteix més de 227 mil euros en l’enllumenat nadalenc d’aquest any -un cost que l’assumeix de forma íntegre les arques municipals-, el que suposa un increment en la inversió d’un 16,87% respecte l’any 2020.

Un dels arbres metàl·lics instal·lats aquest Nadal a Terrassa | Aj. Terrassa

L’enllumenat de Nadal s’inaugurarà oficialment aquest dissabte, 27 de novembre, a un quart de sis de la tarda, en un acte al Raval de Montserrat. Amb l’encesa, també s’il·luminaran amb llum de diferents colors la xemeneia de la Terrassa Industrial; la de Roca i Pous, a la Plaça Nova; la del Vapor Busquets, a la plaça de Salvador Espriu; la xemeneia Oliu, a l’antic Vapor Monset; així com el Monument a la Dona Treballadora i la Torre del Palau.

Les llums es complementaran amb altres elements decoratius que cridaran també l’atenció. Estem parlant del gran avet de Nadal, que ja es troba instal·lat al raval de Montserrat, amb cantonada carrer Cremat. Recordem que és un arbre de prop de 12 metres d’alçada i que prové d’un viver sostenible de Sant Hilari Sacalm. Un cop passi la campanya de Nadal servirà per fer compost. Paral·lalement, per portar l’esperit nadalenc també als barris, enguany s’han instal·lat cinc arbres de Nadal metàl·lics lluminosos a diferents punts de la ciutat: Can Jofresa, Can Boada, Xúquer, Centre i Centre-Cementiri Vell.

En els pròxims dies, l’Ajuntament també donarà a conèixer el tradicional vídeo de Nadal, juntament amb les diferents campanyes i promocions que s’estan organitzant des dels diferents eixos comercials.

Un dels arbres metàl·lics instal·lats aquest Nadal a Terrassa | Aj. Terrassa

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa