MónTerrassa
Més de 5.000 peticions per a missatges personalitzats dels Reis
  • CA

Fins aquest divendres, 24 de desembre, ja s’han rebut més de 5 mil peticions (en concret, 5.402) per rebre un missatge personalitzat dels Reis d’Orient. Aquesta iniciativa va tenir una gran acollida -amb més de 9 mil felicitacions enviades- i enguany s’ha decidit repetir-la, de la mà d’El Social, l’Ajuntament de Terrassa i un equip tècnic que ha desenvolupat un software específicament dissenyat per a la ciutat de Terrassa. A més de comptar amb un equip de producció audiovisual que són els encarregats de donar-li vida. Melcior, Gaspar i Baltasar seran els encarregats de fer arribar el vídeo individualitzat a les llars de la nostra ciutat que així ho desitgin.

Ja queda ben poc perquè els Reis d’Orient arribin però encara hi ha temps per aquelles famílies que vulguin rebre aquest missatge. Només cal omplir el formulari que es troba al web Reisapunt abans del pròxim 25 de desembre a les 10 de la nit. El missatge amb la videofelicitació serà enviat al llarg del dia 5 de gener al correu indicat.Pares i tutors legals, majors d’edat, podran demanar el vídeo personalitzat dels Reis, el qual inclourà el nom de l’infant, així com altres dades com l’escola, el barri de residència o altres característiques a ressaltar (o millorar) del seu comportament.

L’únic requisit que hi ha per participar és que se sigui resident de Terrassa. En el cas d’aquelles persones que visquin a Terrassa però que encara no estiguin encara empadronades, en el mateix formulari es permetrà continuar omplint les dades i rebre un vídeo, omplint una casella específica per aquests casos.

De les més de cinc mil peticions rebudes, hi ha més de 1.100 noms diferents (hi ha famílies que sense saber-ho han enviat diferents membres la petició). També destaquen les peticions rebudes des de 95 escoles i llars d’infants de la ciutat i de 39 barris diferents. És doncs, una àmplia representació i que demostra que, un cop més, l’activitat està sent un èxit.


Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa