MónTerrassa
Un Mercadal extra per Nadal a Terrassa

Un Mercadal extra per les festes de Nadal a Terrassa. Diumenge dia 11 de gener, les parades de Martí l’Humà van omplir de manera extraordinària l’avinguda de Béjar amb motiu de les festes nadalenques. No serà l’única ocasió per poder fer unes compres al tradicional ‘mercadillu’ o mercat ambulant.

El pròxim diumenge dia 18 de desembre és la segona obertura autoritzada fora del seu horari habitual. Serà de nou del matí a una del migdia, en el mateix lloc on son sempre. S’hi podran trobar les més de 300 parades que ofereixen roba i calçat, però també artesania, productes de drogueria, llibreria, música i alimentació, entre d’altres. Hi haurà més ofertes de les habituals i també productes especials per a les festes nadalenques.

Com arribar-hi?

Amb les L­ínies de transport públic urbà L5, L6, L7 i L14 . A més, recordeu que els dies de mercadal es restringeix la zona d’aparcament i entre les 5 del matí i les 6 de la tarda no està permès aparcar en els següents carrers: Avinguda de Béjar, en sentit est entre Avinguda del Vallès i la carretera de Matadepera, i en sentit oest entre el carrer de Tramuntana i la carretera de Matadepera; i també queda restringit estacionat al carrer de Tarragona, en concret en el tram que comprèn entre el carrer de Llevant i l’avinguda de Béjar.

D’altra banda, el Mercadal també comporta canvis en la circulació, i per això romandran tallats els següents carrers:

  • Avinguda de Béjar: sentit est entre carretera de Matadepera i avinguda del Vallès. En sentit oest, es podrà circular fins al carrer de Tramuntana i podran accedir-hi els vehicles que es dirigeixin al polí­gon industrial i al barri de Can Tusell
  • C. Provença: sentit nord des d’avinguda de Béjar fins al carrer de Pintor Borrassà
  • C. Tarragona: entre l’avinguda de Béjar i carrer del Llevant

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa