MónTerrassa
Menjar casolà i pollastres de qualitat per emportar a Ca n’Aurell

“Menjar casolà i especialitats a l’ast per emportar” és el que ofereix la rostisseria l’Avi Joan de Terrassa cada cap de setmana per tots aquells terrassencs que vulguin provar menjar de gran qualitat. Ubicada al barri de Ca n’Aurell, la rostisseria és una molt bona opció per aquelles persones que vulguin gaudir d’un bon pollastre a l’ast a preu econòmic. A més a més, sense haver de sortir de casa, ja que a través de les companyies de distribució de menjar Glovo i JustEat, t’ho fan arribar a casa.

La rostisseria es troba ubicada al carrer de Faraday, 128, entre el carrer de Doctor Salvà i el carrer d’Antoni Torrella, i les seves portes estan obertes cada divendres, dissabte i diumenge des de les 9:00h del matí fins les 16:00h de la tarda.

Els pollastres a l’ast son els grans protagonistes de la rostisseria, però també ofereixen paella, fideuà, amanida de pasta, lasanya, canelons, macarrons, ensaladilla russa, croquetes, patates braves, truita de patates, escalivada, entre altres. A més d’una gran varietat de postres. A part d’oferir menjar per els caps de setmana, també ofereixen càterings per esdeveniments, festes privades, o empreses.

El preu d’un pollastre a l’ast és de 13,5€, mentre que mig pollastre té un preu de 8€. Però també es pot optar per agafar un menú: Al portal JustEat ofereixen fins a un total de 8 menús diferents, per a 2 i 4 persones. Per una banda, els menús per a 2 persones ofereixen mig pollastres a l’ast amb dos acompanyaments (com patates braves, 6 croquetes, 3 canelons o amanida russa) amb un preu de 15€. Per altra banda, els menús per a 4 persones ofereixen un pollastre sencer amb també dos acompanyaments (com patates braves grans, 12 croquetes, 6 canelons, o amanida russa) amb un preu de 28€.

Tot això, cuinat “amb ingredients de la terra”, el que els dona un sabor únic i de qualitat. El telèfon per a reservar o preguntar qualsevol consulta és el 937 88 43 27.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa