MónTerrassa
VÍDEOS I FOTOS Rates a Can Roca de Terrassa
  • CA

Un barri de Terrassa, Can Roca, molt preocupat per la proliferació de rates.

Comunicat de l’Associació Veïnal Can Roca

L’entitat veïnal de Can Roca, i a petició expressa dels seu veïnat, fem saber mitjançant aquest comunicat a l’Ajuntament de Terrassa i a la seva regidoria de Medi Ambient i Sostenibilitat concretament, que el tema de rates als pisos de Sant Eloi i Nacions Unides s’ha agreujat i avui ja formen part de les moltes comunitats de propietaris.

Rates a Can Roca de Terrassa

Es demana un control de la plaga

El somni nostre és que gaudim d’uns barris controlats d’aquestes plagues de rates intensificant el seu control així com mètodes més efectius que els utilitzats fins ara.

Des de fa anys, l’entitat veïnal va posar de manifest que les formacions rectangulars amb l’agrupació de pedres i lligades amb filferro d’acer com a figures arquitectòniques, podem dir a dia d’avui que ha estat un disseny poc afortunat. Ja que en el interior de les diverses cavernes que s’originen, degut a la irregularitat de les pedres, donen com a resultat la cria massiva de les rates i en conseqüència s’escampen a un radi major d’ocupació.

Sovint fan presència als parcs, on hi ha canalla

Sovint fan presència davant de la canalla inclús jugant als parcs, introduint-se pels comerços i pujant per les escales de diferents edificis. Cosa que diversos veïns i veïnes de la zona, venen reclamant d’actuar municipalment al o la responsable que li pertoqui amb major eficiència i responsabilitat.

Associació Veïnal Can Roca

Situda al carrer de Palautordera, 6 Baixos

08225 Terrassa

Telèfon: 654515268

Web: http://avcanroca.org/

Història del barri

Al final de la dècada del 1960 del segle XX va néixer una cooperativa de treballadors de la fàbrica AEG que va edificar un bloc de pisos al pla de Can Roca i la zona es coneixia com els pisos de Sant Eloi.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Pati a juny 16, 2022 | 07:00
    Pati juny 16, 2022 | 07:00
    HI HA DE TOT TAMBE ARANYES, ESTA PROP DEL CAMP MATADEPERA DES DE FA ANYS https://www.ccma.cat/tv3/alacarta/telenoticies-comarques/la-presencia-daranyes-llop-atemoreix-el-barri-de-can-roca-de-terrassa/video/5613342/?ext=SMA_WP_F4_CE24_

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa