MónTerrassa
Queixa per una bateria de contenidors: deixalles a un metre de casa

Nova queixa per una bateria de contenidors ubicada a un metre d’un immoble. Jose H. ha volgut fer visible el seu malestar a través de Món Terrassa pels problemes derivats de fins a set receptacles situats al carrer de Catalunya, cantonada amb Francesc Salvans i Mossèns Pursals, al barri de Sant Pere de Terrassa.

Aquest terrassenc manifesta que “estem fent una casa i, al costat, un bloc de 4 pisos. Els dos edificis es troben actualment en obres, però amb previsió que d’aquí uns mesos ja podran ser habitats, hem demanat de manera reiterada a l’Ajuntament de Terrassa que traslladi aquests contenidors a un altre lloc. La reclamació no ha tingut èxit”, lamenta. “És que de vegades ens els deixen no ja als forats habitlitats sinó fins i tot a sobre la vorera; just davant de la porta de l’edifici”, exclama.

Contenidors ubicats al carrer Catalunya de Terrassa davant del nou bloc de pisos | Jose H.

Un problema agreujat per l’incivisme constant

El problema és que aquests contenidors es trobaven fins ara davant d’una casa abandonada. Això feia que ningú es queixés ni molestés que les piles de deixalles s’acumulessin en aquest tros de carrer. Ara però, hi haurà habitants i la situació els preocupa. Sobretot perquè ja no és només un tema de males olors o d’atractiu visual del vial, és un tema de seguretat i salut. I és que aquests contenidors són coneguts per estar sempre, sempre, plens de deixalles per totes bandes.

Els incívics tenen marcat amb retolador vermell aquest punt, ja que només així s’explica que estiguin buits o plens per dins, a fora sempre s’hi puguin trobar mobles, matalassos, cadires, fustes, cartrons, petits electrodomèstics i, sí, també bosses de deixalles escampades per terra.

Imatges de l’incivisme que pateix aquest punt de Sant Pere captades en diferents dies:

Incivisme en la bateria de contenidors ubicats al carrer Catalunya de Terrassa | Jose H.
Incivisme en la bateria de contenidors ubicats al carrer Catalunya de Terrassa | Jose H.
Incivisme en la bateria de contenidors ubicats al carrer Catalunya de Terrassa | Jose H.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Julio a novembre 05, 2022 | 15:02
    Julio novembre 05, 2022 | 15:02
    Els incívics són els de l'Ajuntament per posar tants contenidors en un punt. Els haurien de repartir. Imagino que l'Ajuntament no té organitzada la recollida de voluminosos, ja t'esavilaràs per durlos a la deixalleria. Un altra punt negatiu per l'Aj. La poli municipal, no vigila? Un altra negatiu.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa