MónTerrassa
El Parc de Sant Jordi, tancat per la revetlla de Sant Joan

El Parc de Sant Jordi de Terrassa restarà tancat la nit de la revetlla de Sant Joan. És una de les mesures, habituals, que l’Ajuntament pren davant el perill d’incendi o danys al parc públic. A partir de les 9 del vespre del dijous, dia 23 de juny, només es mantindrà oberta la zona acotada a la plaça del Doctor Zamenhof.

“Es vol preservar el caràcter històric del jardí i l’edifici de la Masia Freixa amb una mesura preventiva per evitar qualsevol conat d’incendi, ja que és un jardí històric on la vegetació és delicada”, s’informa des del govern municipal. A dia d’avui ja hi ha cartells col·locats al parc advertint d’aquesta mesura, i de la prohibició d’entrar dins dels parterres, pujar els arbres o tirar petards o qualsevol altra pirotècnica dins del recinte.

Màxima precaució

Aquesta revetlla caldrà anar amb més en compte que mai. L’Ajuntament és conscient que després de dos anys de pandèmia, serà molta la gent que enguany decideixi gaudir de la festa, sortint al carrer. Tanmateix, es demana als terrassencs la màxima prudència, especialment en totes les places públiques i parcs on hi ha vegetació. Amb especial atenció en el parc de Vallparadís.

En aquest sentit, el ban dictat per l’alcalde Jordi Ballart d’aquest dimecres recorda a la ciutadania que no es poden tirar petards ni encendre foc a menys de 15 metres del mobiliari urbà, de les plantes i dels arbres. L’Ajuntament recorda que ens trobem en un episodi d’extrema sequedat i un alt risc d’incendi, i per això recomana, més que mai, seguir totes les normes i recomanacions per gaudir d’una nit de Sant Joan segura.

En el web municipal s’hi troben els consells d’autoprotecció sobre pirotècnica, fogueres i altres relatius a la prevenció d’incendis forestals, a més del ban ‘Fogueres de Sant Joan’, dictat per l’alcalde, Jordi Ballart. Una informació de la qual també se’n fa difusió a través de les xarxes socials de l’Ajuntament i del compte de Twitter del servei municipal de Protecció Civil @trsemergencies.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa