MónTerrassa
FOTO Ullastrell, mirador privilegiat sobre Mallorca
  • CA

Ullastrell guanya vistes sobre Mallorca. Aquest matí de dimarts s’ha pogut captar una fotografia de l’illa des del turó de Can Palet. Més o menys, hi ha aproximadament uns 200 quilòmetres en línia recta des de la comarca fins a l’illa de Mallorca. La vista arriba tant lluny? Doncs sí. Ja fa uns dies que des dels punts més elevats es pot gaudir de la silueta de la Serra de Tramuntana. Un lloc espectacular d’aquesta illa dels Països Catalans, una muntanya que han triat per descansar famosos com Michael Douglas.

Les formes es veuen marcades sobre l’horitzó quan els dies són clars i es poden captar amb les càmeres de fotos, i fins i tot amb la càmera del mòbil. Gairebé sempre les imatges es fan des de La Mola i el monestir benedictí de Sant Llorenç del Munt i l’Obac i des punts alts de Collserola i de zones del Montseny.

L’illa de Mallorca, vista des d’Ullastrell aquest matí de dimarts | Jaume Puig

Ullastrell també es converteix en mirador privilegiat de Mallorca

El passat diumenge el regidor del Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC) a Terrassa, Marc Armengol, va compartir al seu compte de Twitter una foto de Mallorca vista des de La Mola. Ara, l’alcalde d’Ullastrell, Jaume Puig, ha demostrat que la Serra de Tramuntana de Mallorca es veu des de l’istme que és el poble. La fotografia és de les vuit del matí d’avui dimarts 17 de gener, des del turó de Can Palet. Es veu la mítica i mística muntanya de Montserrat, té vistes espectaculars sobre el Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l’obac i ara, s’ha convertit en un mirador privilegiat de Mallorca.

Mallorca vista des de La Mola

El regidor de Terrassa va fer la fotografia ben d’hora, a tres quarts de vuit del matí, quan el dia es llevava i el sol començava a fer acte de presència. Una fotografia espectacular on sobresurten els colors negre, vermell i taronja, en totes les tonalitats. El regidor va reconéixer que va ser un moment molt emocionant i increïble.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa