MónTerrassa
Mayichi, l’streamer de Terrassa que ho peta jugant a videojocs o boxejant

Mayichi és una streamer de Terrassa que ho peta parlant de videojocs o fent boxa. Actualment, el seu canal de Twitch compta amb més d’1,7 milions de seguidors, i no paren de créixer. S’ha convertit en una de les streamers més seguides, situant-se dins del top 50 de parla hispana, i el seu canal de Youtube compta amb gairebé mig milió de subscriptors. I això que el seu primer vídeo publicat -jugant a un videojoc- va tenir en directe un total de 0 seguidors. Molt ha plogut des d’aleshores.

Darrere de Mayichi s’hi amaga Maite Carillo, nascuda a Pineda de Mar ara fa 30 anys però resident a la cocapital vallesana des de tota la vida. La seva fama s’ha incrementat després de l’anunci ara fa uns dies del naixement de la Queens League, una lliga femenina de futbol 7 a imatge de la famosa Kings League, promoguda per Gerard Piqué. I és que la terrassenca ha esdevingut la presidenta de l’equip 1k FC, del qual el seu homòleg masculí és ni més ni menys que Iker Casillas.

Queen’s League, Amazon Prime i mil projectes més

I no només això, també ha anunciat que el pròxim 1 de juliol participarà en la Velada del año III, esdeveniment organitzat per Ibai Llanos, amb un combat de boxa que l’enfrontarà a Amouranth, a l’Estadi Civitas Metropolitano. I és que justament aquesta faceta esportista és una de les que ha anat prenent força en els darrers mesos.

Així ho explicava en una recent entrevista al programa Zona Franca de TV3, en què afirmava que va començar el seu canal de Twitch parlant bàsicament de videojocs però que “amb el temps, en ser un món tan competitiu, t’has de reinventar contínuament i avui en dia estic retransmetent els meus entrenaments de boxa i també faré la Queen’s League”. Va estudiar infermeria i treballava del que fos, majoritàriament de dependenta, esperant que un dia es pogués dedicar plenament com a streamer. “He passat de tenir un sou de 600 euros al mes i lluitar per sobreviure a no haver de patir gens”, ha dit sense voler especificar de quina quantitat d’ingressos està parlant, si bé no s’ha pogut estar que “crec que sí, que ara podria comprar la fruiteria on vaig treballar”.

El somni va començar un juny de 2015 però no va ser fins al 2020 que tot va canviar. D’estar a punt de llençar la tovallola a saltar a la fama. El 14 d’abril de 2020 va ser presentada com a Community Manager d’OMENbyHP Espanya, gràcies als més de 50 mil seguidors que ja posseïa. Aquell mateix any, formant part d’Elitecraf 2, una sèrie d’streamers de Minecraft, i compartint pantalla amb Ibai, Ander, Goncho però també Courtois, Agüero o Neymar, va fer el salt definitiu. A partir d’aquí ha començat a encadenar projectes de tota mena, participant en diverses sèries com Egoland, Arkadie o Marbella Vice i Tortillaland.

Membre del club d’esports KOI d’Ibai Llanos i Gerard Piqué, es dedica a crear contingut. També s’ha unit al projecte Girls & Gaming, una casa d’streamers ubicada a Andorra on hi participen altres estrelles del sector com Gemita, Paracetamor o Zeling. Col·laboradora en diversos projectes d’Amazon Prime Video també s’ha unit aquest any com a Atleta Gaming/esports de Red Bull.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa