Trobada a Mariapfarr | Matadepera.cat

La delegació matadeperenca que el passat cap de setmana va viatjar fins a Mariapfarr, ha tingut ressò a la televisió austríacahttp://tvthek.orf.at/program/Salzburg-heute/70019/Salzburg-heute/13618056/Samsontreffen-in-Mariapfarr/13620746, informa Matadepera.cat. A dos dels reportatges que s’han emès (un de 5’26” i l’altre de 2’24”) es fa una explícita referència als matadeperencs, a la banda, i als gegants, incloent les declaracions recollides per l’alcalde de la població Franz Doppler.

Mariapfarr va convidar a la Banda de Matadepera, els Amics dels Gegants i alumnes de l’Escola de Música Frederic Mompou per commemorar els 125 anys de la seva banda, però també els 200 anys de la composició de la cèlebre “Santa nit” i els 80 anys del gegant Samson.

La comitiva va estar acompanyada de l’alcaldessa Mireia Solsona, i diversos regidors. També s’hi van afegir el president de la Banda de Matadepera Jordi Condal, el president delsAmics dels Gegants Carles Rusines, i la directora de l’Escola Municipal de Música Frederic Mompou Natàlia Soteras, a banda d’altres persones relacionades amb l’Agermanament.

Més informació