MónTerrassa
Masterclass a Mútua sobre els avenços en oncologia de precisió
  • CA

Sota el títol “La medicina genòmica i personalitzada: el nou paradigma”, el Prof. Jesús Garcia-Foncillas pronunciarà -el proper divendres, 20 de desembre- una conferència magistral centrada en els darrers avenços en l’àmbit de l’oncologia de precisió a Mútua Terrassa.

Director del Oncohealth Institute i de la Divisió d’Oncologia Translacional de l’Hospital Universitari Fundación Jiménez Díaz, Garcia-Foncillas parlarà sobre els nous reptes derivats de la irrupció de la medicina genòmica i abordarà les múltiples línies prometedores que estan possibilitant canviar el curs clínic de la malaltia oncològica: la immunoteràpia, la biòpsia líquida i la medicina de precisió.

També es referirà als articles que ha publicat recentment el seu grup de recerca -Oncologia de l’Hospital Universitari Fundació Jiménez Díaz de la Universitat Autònoma de Madrid- com el paper d’algunes proteïnes en la resposta d’alguns tractaments nous en el càncer de colon que estan avaluant en fase -1.

El Dr. Lluis Cirera, cap del servei d’Oncologia de l’Hospital Universitari MútuaTerrassa (HUMT), serà l’encarregat de moderar-la. La conferència s’emmarca en el calendari de Sessions d’Actualització en Medicina Clínica promogudes per la direcció de Docència de l’HUMT amb la voluntat de distingir-lo com un hospital amb una vocació més enllà de l’estrictament assistencial i que aposta per una voluntat acadèmica en termes de recerca, docència i innovació.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa