MónTerrassa
Marxa de torxes només per a dones per “plantar cara” a la violència masclista
  • CA
Capçalera de la marxa de torxes de l'any passat
Capçalera de la marxa de torxes de l’any passat | Cristóbal Castro

!--akiadsense-->

El Comitè de Vaga Feminista de Terrassa organitza aquest dimarts, a les 19h, una marxa de torxes no-mixta (només per a dones) amb motiu del Dia Internacional per a l’eradicació de la violència envers les dones. Aquesta marxa, que es celebra per cinquè any consecutiu, està organitzada pels diferents col·lectius i feministes autònomes que treballen de manera assemblearia al Comitè de Vaga Feminista de Terrassa. S’iniciarà al Raval, davant de l’Ajuntament, i el seu objectiu és desmarcar-se “del tarannà festiu d’altres manifestacions i activitats que el moviment feminista porta a terme en altres jornades”.

El lema d’enguany és: “Davant les violències masclistes ens hi trobareu de cara”, en una clara al·lusió a la “voluntat d’autodefensa del moviment feminista i a la resiliència i combativitat que mostrem, dia a dia, contra tot tipus de violència”. La marxa finalitzarà a la Plaça nova.

A més de la marxa de torxes, l’endemà, dia 25 de novembre, a les 10h a la Plaça Vella es farà la penjada de la Xarxa Lila contra les violències, una xarxa teixida col·lectivament per diferents dones que ha estat utilitzada en anteriors jornades de lluita tant del 8M com del 25N.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa