MónTerrassa
La Marxa Compartim Capacitats de Terrassa busca lema

El diumenge dia 3 de desembre, Terrassa viurà la Marxa Compartim Capacitats. Serà en motiu de la commemoració del Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat, el qual pretén fer visibles els drets de les persones amb capacitats diverses. Cada any, la ciutat organitza algun acte al voltant d’aquesta efemèride, i enguany no podia ser diferent.

Des de l’Ajuntament de Terrassa i diverses entitats que conformen la Taula Local Capacitats diverses i accessibilitat de Terrassa han proposat fer una manifestació “alegre i reivindicativa”. Aquesta recorrerà la ciutat per donar veu als drets i capacitats de tothom. Serà oberta a tothom i properament es donaran a conèixer més detalls sobre el recorregut, horari i actes preparats. 

Per fer la ciutadania més partícips d’aquesta iniciativa, s’ha posat en marxa un concurs per crear el lema que presidirà la manifestació. Així, fan una crida al talent i a la creativitat dels terrassencs per pensar una frase “curta i inspiradora” amb la qual s’identifiqui aquesta causa. Des de l’Ajuntament donen algunes idees per escalfar motors, com per exemple, “Les dones ens movem per la igualtat. I tu?”, “Moltes coses per dir i moltes maneres de dir-les”, etcètera.

Com participar en el concurs per escollir lema

El lema guanyador sortirà als cartells de difusió i a la pancarta que encapçalarà la manifestació. Els requisits que ha de tenir és que com a màxim ha de comptar amb 10 paraules i que ha de ser escrit en català. A més, cal que representi valors com la inclusió, la diversitat, l’accessibilitat o els drets. Aquelles persones que hi vulguin participar han d’enviar el lema per correu electrònic a [email protected] o bé enviant un missatge per WhatsApp al telèfon 690 821 927. Hi ha temps fins al 15 d’octubre de 2023 per participar. Els guanyadors es faran públics a través de les xarxes socials municipals.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa