MónTerrassa
Marta Bustos: “El meu camp visual és pràcticament normal”
  • CA

A principis del mes de juliol, Marta Bustos rebia la bona notícia que la darrera operació havia anat bé i es mostrava molt contenta perquè “Estic bé, i sí, avui hi he tornat a veure”. La terrassenca va patir un greu accident a la cara i els ulls ara ja fa prop de 450 dies que la va deixar totalment cega. Després de diverses operacions, primer als Estats Units i, després, a Barcelona, poc a poc ha anat millorant, fins al punt de tornar a entreveure-hi en un ull.

Però cal anar pas a pas, això ho sap bé. Perquè després d’una operació “hi ha riscos”. En un dels seus darrers post a Instagram, on explica el seu dia a dia, la Marta comenta la seva visita a l’oftalmòleg. “M’han fet proves de graduació i de camp visual. Creia que ho havia somiat però puc dir que sense graduació tinc un 90% de visió de lluny. Amb mitja dioptria d’hipermetropia i 2,5 de prop arribo fins al 100%”, explica i afegeix que “al contrari de l’esperat, el meu camp visual és pràcticament normal”.

Una alegria molt gran que ha volgut compartir amb els seus seguidors i agrair-los la seva ajuda en tot el procés. “Estic en un núvol, fins que em poso una gota i la visió se m’esborrona uns minuts per tornar-me de nou a la terra”. L’egarenc comentava també en un post anterior que per fi, després de mesos fent el mateix recorregut per Terrassa, havia per fi pogut veure els colors del terra al Pont del Passeig i que havia decidit anar a una llibreria i comprar-se un llibre amb “la lletra més gran que la nebulosa de la taràntula”.

I el post anterior passejant per Terrassa:

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa