MónTerrassa
Lluïsa Domingo, Josep Puig i Miquel Font, Terrassencs de l’any
  • CA
Ricard Figueras i Sílvia Torrente, presentant els Terrassencs de l'Any
Ricard Figueras i Sílvia Torrente, presentant els Terrassencs de l’Any | Lluïsa Tarrida

!--akiadsense-->

El Centre Cultural El Social ha fet públics els noms dels tres Terrassencs de l’Any. La secretària del jurat, Sílvia Torrente, ha fet els honors de llegir-ne els noms, acompanyada del president de l’entitat, Ricard Figueras: Lluïsa Domingo, Miquel Font i Josep Puig. L’acte de lliurament del guardó -obert a la ciutadania- es durà a terme el proper 2 de desembre a les set de la tarda al Teatre Principal, amb la participació de la coral Gospel Vallès.
Aquests han estat les tres candidatures escollides entre 17 presentades. El jurat, format per quinze membres provinents d’El Social, antics Terrassencs de l’Any i persones vinculades a les institucions i entitats de la ciutat, ha optat eguany per centrar-se en candidats vinculats d’alguna manera en l’àmbit d’assistència social. Curiosament, també totes estan lligades per haver fet de voluntàries a la parròquia del Sant Esperit, tot i que també han tingut incidència ja fos en Oncolliga (Puig) o a la Fundació Busquets (Font).
Torrente ha destacat que una de les candidatures, la de Lluïsa Domingo, ha rebut el suport de 43 persones i entitats diferents, una circumstància fins ara mai vista. La presentació de candidatures va finalitzar el passat 20 d’octubre i hi podien prendre part fins a 600 entitats de tots els àmbits de Terrassa.

!--akiadsense-->

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa