MónTerrassa
Marc Ribas fa ruta per l’àrea metropolitana a la recerca de la millor xef
  • CA

El cuiner Marc Ribas fa avui un recorregut en busca de la millor xef de l’àrea metropolitana de Barcelona. Joc de Cartes de TV3 ha avançat el seu horari, i avui començarà a les 10.07 de la nit. Durant el concurs no només es té en compte la proposta gastronòmica de cada establiment, sinó que també es valoren l’espai, el servei, la cuina i el preu del restaurant. El guanyador s’emporta un premi de 5.000 euros per invertir en el seu local. A més a més, en aquesta temporada es valora també el vi. Aquest concurs és l’adaptació del format “My restaurant rocks”, un programa impulsat per Red Arrow International que ja s’ha adaptat a Itàlia, Alemanya i França.

Els restaurants

La primera parada del Joc de cartes d’avui serà a Sant Andreu de la Barca, al restaurant Dtaping, on Jasmina Montserrat dirigeix la cuina amb la mateixa fermesa amb què ha lluitat per guanyar-se un lloc en el sector de la restauració. Després, s’anirà al Mamarratxa Bistrot, de Molins de Rei, un local amb un nom molt peculiar que, segons la propietària, Laia García, resumeix la seva personalitat a la perfecció. Sense posar un peu fora de Molins de Rei, es visitarà el Calasanz. Allà, fa 18 anys que hi treballa Maria Montserrat, que hi va començar fregant els plats i, ara, està al capdavant de la cuina gràcies al seu afany autodidacte. I, per últim, coneixerem la xef Maria Espín, propietària del Brau, que amb aquest projecte personal ha aconseguit portar a un altre nivell la passió que li va inculcar el seu pare per la gastronomia.

“Joc de cartes” és un programa de TV3 produït per Magnolia TV (Banijay Iberia) i presentat per Marc Ribas en què competeixen diversos restaurants de tot Catalunya. Cada setmana s’enfronten quatre restaurants de la mateixa zona i amb el mateix tipus de cuina. Els propietaris de cada restaurant són els jutges i han de valorar la competència, mentre que Marc Ribas té el vot decisiu per determinar quin restaurant és el millor dels quatre. En Marc també és presentador del programa “Cuines” de TV3. Abans d’arribar a la televisió, va treballar als fogons de restaurants com Vitrium, Can Ferran, Capritx o Matís. Els dos últims amb estrella Michelin. També treballa al seu restaurant, La Taberna del Ciri, ubicat a Terrassa

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa