MónTerrassa
Marc Ribas estrena “Pop Up Xef” amb menció especial per als Premis Vinari
  • CA
La foodtruck que recorrerà Catalunya a Pop Up Xef
La foodtruck que recorrerà Catalunya a Pop Up Xef | CCMA

!--akiadsense-->

TV3 ha estrenat aquest dimecres un nou concurs amb la cuina com a protagonista però en aquesta ocasió el vi hi podria tenir un petit espai. Es tracta d’un nou talent show de cuina, Pop Up Xef, presentat pel cuiner de Terrassa Marc Ribas en què la sommelier Meritxell Falgueras fa de jurat acompanyat del televiviu Santi Villas.

A l’estrena, que s’ha fet a Palamós, el presentador ha recordat que el Millor Vi de l’Any és de la DO Empordà, el que ha donat peu a la sommelier a citar els Premis Vinari com a concurs de referència alhora que ha explicat breument com són els vins d’aquesta denominació.

Els sis primera programes ja estan enregistrats i Falgueras explica a Vadevi “he intentat parlar de vi el màxim que he pogut, fer l’apunt o el maridatge. És una responsabilitat i estic molt contenta perquè encara que sigui a petites dosis, el vi pugui estar al prime time de TV3”. De fet per Meritxell Falgueras “ja és tot un triomf que a un programa de cuina, ara que tiren tant, hi hagi una sommelier entre el jurat. Només això ja és un triomf pel sector”.

Podeu recuperar el programa en aquest vídeo.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa