MónTerrassa
Marc Ribas ens descobreix els ostrons de l’Ampolla
  • CA

El cuiner Marc Ribas, ”alma mater del programa de TV3 Joc de cartes se n’ha anat fins a l’Ampolla, per descobrir un producte que pot presumir de ser fill de l’aigua salada del Mediterrani i de la dolça del Delta de l’Ebre, l’ostró. Amb què ens sorprendran dimecres els restauradors en aquest viatge per la comarca del Baix Ebre? Hi haurà duresa i mala baba? O serà més un concurs tranquil, amb participants que acaben sent amics. Ja falta poc per saber-ho. Serà demà 3 de novembre a TV3, cap a tres quarts d’onze de la nit. Puntuaran alt o baix? L’encertaran amb els vins a maridar amb els plats? Passi el que passi, milers de perspones es connectaran, per gaudir d’un dels programes estrella de la graella de la Televisió de Catalunya, que té el valor afegit de tenir com a mestre de cerimònies un terrassenc.

Marc Ribas mirarà de trobar la millor recepta amb ostró visitant quatre restaurants de la població. El primer serà Can Marqués, on la seva propietària, Lorena Barberà, intentarà demostrar que no es va equivocar fa pocs mesos quan va deixar la feina d’administrativa per obrir el restaurant. La segona visita serà al Rodamar, un restaurant minimalista i innovador que mira de sorprendre el client de la mà del seu xef i propietari, Hèctor Roda. Es continuarà al Bama Beach Club, “més que un restaurant”, segons Aitor Ema, el seu propietari, que presumeix de terrassa, vistes i gosadia amb les seves receptes d’ostró. I s’acabarà al Restaurant del Mar i amb la seva propietària, Sílvia Márquezguanyadora en tres ocasions del concurs d’ostres de l’Ampolla. Coneixerem els seus plats, les seves cuines i estris, els seus cambrers, els seus preus, les seves instal·lacions i alguns dels secrets que els han fet ser una referència. Qui s’endurà els 5.000 euros de premi i el diploma?

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa