MónTerrassa
Marc Ribas busca el millor restaurant en un mercat de Barcelona
  • CA

El cuiner Marc Ribas busca avui el millor restaurant en un mercat de Barcelona. A partir de les deu de la nit i 9 minuts a TV3. L’emissió s’ha avançat en els darrers programes perquè abans es feia a una hora intempestiva. Tanmateix, Joc de Cartes és un dels programes estrella de TV3. Veurem amb què ens sorprenen avui els restauradors i qui guanya el diploma i els 5.000 euros per invertir a l’establiment.

En aquest capítol de “Joc de cartes”, el xef de Terrassa Marc Ribas recorrerà els mercats de la ciutat de Barcelona per trobar el millor restaurant. El primer que es visitarà serà el de Santa Caterina, de la mà del restaurant La Torna, on la Montse Rocamora porta la batuta amb molt de ritme. Després es farà una doble parada al Mercat del Ninot, un clàssic al cor de Barcelona, on es gaudirà de l’ambient excepcional del restaurant Tierra del Ninot, dirigit per un jove Guillem Mitats, i es continuarà al De Cruz Morales, on la Marta Morales elabora les millors carns directament de la seva carnisseria al plat. Aquest tour pels mercats de Barcelona finalitzarà al restaurant El Pocavergonyes, que es troba dins del Mercat de la Sagrada Família, i on es podrà descobrir com el nom del negoci té molt a veure amb la personalitat del seu propietari, el Frederic Ventura.

Caldrà veure quines són les propostes, com es puntuen i si els restauradors voten en funció del que tasten i veuen o del seu interès personal. Serà un programa tranquil o els ganivets volaran? Ens faran venir ganes d’anar als mercats a menjar o ens faran desistir? Ens sorprendran o ens oferiran coses ja vistes? En unes hores indrem la resposta a les preguntes.

“Joc de cartes” és un programa de TV3 produït per Magnolia TV (Banijay Iberia) i presentat per Marc Ribas en què competeixen diversos restaurants de tot Catalunya. Cada setmana s’enfronten quatre restaurants de la mateixa zona i amb el mateix tipus de cuina. Els propietaris de cada restaurant són els jutges i han de valorar la competència, mentre que Marc Ribas té el vot decisiu per determinar quin restaurant és el millor dels quatre.

En Marc també és presentador del programa “Cuines” de TV3. Abans d’arribar a la televisió, va treballar als fogons de restaurants com VitriumCan FerranCapritx o Matís. Els dos últims amb estrella Michelin. També treballa al seu restaurant, La Taberna del Ciri, ubicat a Terrassa. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa