MónTerrassa
Marc Ribas busca el millor restaurant de cuina sostenible a Barcelona
  • CA

El cuiner Marc Ribas i la furgoneta de Joc de Cartes de TV3 voltaran per Barcelona per descobrir quin és el millor restaurant de cuina sostenible. Si es repeteixen els enfrontaments del programa anterior, sobre la cuina de l’Empordà, hi haurà emocions fortes i crítiques a tort i a dret. Però potser els protagonistes barcelonins són més tranquils, menys competitius. Mai se sap. Jugaran a guanyar? Puntuaran amb objectivitat? Donaran puntuacions baixes per enfonsar els rivals perillosos? És un recorregut per la cuina catalana però també un concurs on es guanyen 5.000 euros. I hi ha tota mena d’estratègies. De vegades, fins i tot el xef Ribas se sorprèn. Però és un dels programes estrella de TV3, amb grans audiències sempre.

El programa de cuina es queda a la capital de Catalunya. Per quina raó? Barcelona és la capital mundial de l’alimentació sostenible aquest 2021, i a “Joc de Cartes“, ho volen celebrar. Quatre negocis que comparteixen la seva preocupació pel medi ambient lluitaran per convertir-se en el millor restaurant de cuina sostenible de la ciutat.

La primera aturada tècnica serà a l‘Eixample, a La Barra del Gourmet, on el xef Marc Grañó beu de les cuines basca i francesa, però amb el millor producte català de proximitat. Tot seguit, Marc Ribas i al inseparable furgoneta de Joc de Cartes aniran fins a les Corts per conèixer el restaurant L’Ariadna i en Jordi i la seva cap de sala, Ariadna Soteras, que, a part de fer el servei a taula, també assessora els clients perquè mengin de manera saludable. Es tornarà a l’Eixample per visitar La Forquilla. Allà, el Vidal Gravalosa ho gestiona tot sense cap ajuda, des de la cuina fins a la neteja dels lavabos, i, tot i així, treu temps per fer-ho de manera sostenible. I es tancarà el programa al Contracorrent Bar, al Fort Pienc, un petit local on la sommelier Anna Pla i la seva parella posen sobre la taula els productes del seu hort urbà. Les cartes, sobre la taula, dimecres cap a tres quarts d’onze de la nit. I ja veurem amb quins vins ens mariden els plats.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Pota blave a octubre 19, 2021 | 14:44
    Pota blave octubre 19, 2021 | 14:44
    Els pratencs i pratencas NO MIREN AKET PROGRAMA DE JOCKS DE CARTES

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa