El cuiner Marc Ribas, del Joc de Cartes de TV3 busca la millor gastronomia entre pans a Barcelona, aquest dimecres 22 de desembre a partir de les deu i cinc de la nit. Veurem sota quins paràmetres es desenvolupa el programa d’aquesta setmana. En les últimes edicions, les puntuacions han estat molt baixes i els ganivets han volat. Ja falta menys per veure cuines, plats sorprenents i espais extraordinaris.

“Joc de cartes” torna a la ciutat de Barcelona, a la recerca del millor entrepà de la capital catalana. El primer restaurant que es visitarà en aquest capítol serà La Menuda by Solà, on descobrirem la seva cuina creativa de la mà de la cap de sala, la Pilar Rodríguez. Després s’anirà al Sants es Crema, al bell mig del popular barri barceloní, on coneixerem el Jordi Barnús i els seus entrepans d’autor. El Narciso, al barri del Born, un reducte autènticament italià capitanejat per la Federica Griffoni, acollirà el tercer àpat. El final d’aquesta ruta gastronòmica per la ciutat de Barcelona acabarà a Cal Màrius 449, un imprescindible de l’Eixample, on el seu propietari, el Mario Ponce, és un autèntic enamorat dels entrepans.

“Joc de cartes” és un programa de TV3 produït per Magnolia TV (Banijay Iberia) i presentat per Marc Ribas, també presentador del programa “Cuines” de TV3. Abans d’arribar a la televisió, va treballar als fogons de restaurants com VitriumCan FerranCapritx o Matís. Els dos últims amb estrella Michelin. També treballa al seu restaurant, La Taverna del Ciri, ubicat a Terrassa. Marc Ribas, aprofitant els seus coneixements i l’experiència a les cuines de grans restaurants, téun paper destacat al llarg de cada entrega: és el jutge que determinarà la classificació final i el guanyador. Aquest concurs és l’adaptació del format “My restaurant rocks”, un programa impulsat per Red Arrow International que ja s’ha adaptat a Itàlia, Alemanya i França.

Nou comentari