MónTerrassa
Marc Ribas atònit: “Hi ha algú que t’ha suspès, no cal que et digui qui”
  • CA

El cuiner Marc Ribas ha viscut un dels Jocs de Cartes de TV3 més estranys, i en la confrontació final va haver-hi un momen que va deixar anar. “Hi ha algú que t’ha suspés, no cal que et digui qui”. La pregunta era pura retòrica, perquè no hi havia ni un dubte, ni un, sobre la identitat d’aquest persona”. Al Racó de Sant Esteve, Nadia Mestres volia transportar els clients all cinema dels anys 80. Però el que va protagonitzar són escenes surrealistes, amb les puntuacions més baixes que mai s’han vist en el programa. El xef de Terrassa Marc Ribas i els seus contrincants van quedar al·lucinats amb el que escoltaven i veien. Fins al punt que la van deixar per impossible i ni la van voler criticar. Ella acusava la resta de jugar per guanyar, i aquest cop la impressió és que la resta va votar força objectivament. La Nàdia va suspendre dos dels estaliments, i a punt va estar de fer-ho amb el tercer. Va repartir 4 a dojo, i el sorprenent és que les seves valoracions del menjar dels rivals no era pas dolenta, i en alguns casos va gaudir i ho va exposar. Va quedar última, i amb puntuacions relativament altes perquè els companys no van voler fer sang per coses com un pudding cremat, i perquè el que oferia era un menú d’11 euros.

La primera parada va ser a Collbató, on fa gairebé 20 anys que va obrir Can LlatesNúria Canals, sommelier i cap de sala, col·labora amb els seus pares per tirar endavant aquest negoci que ella considera casa seva.

Després, es va passar per Castellví de Rosanes per visitar el Mas Sunyol, una antiga casa pairal del segle XVI reconvertida en restaurant fa 30 anys per la família de l’actual cap de sala, Albert Almirall.

El que també està a punt de fer 30 anys és el Racó de Sant Esteve. Però la propietària, la Nadia Mestres, volia transportar els clients de Sant Esteve Sesrovires encara més enrere en el temps, amb una decoració inspirada en el cinema dels 80.

I es va acaba a Esparreguera, on tres germans capitanegen un local amb més de tres dècades d’història, amb l’energia irrefrenable del José Miguel García al capdavant de la cuina, el “Flor de sal”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa