MónTerrassa
Marc Ribas i una ajudant de luxe per a l’escudella de Nadal
  • CA

El mediàtic cuiner de Terrassa Marc Ribas comptarà amb una ajudant de luxe en el programa d’aquest divendres, 24 de desembre. El xef ha anunciat que per fer l’escudella amb carn d’olla s’ha fet acompanyar per una persona que estima moltíssim, la seva pròpia filla Ona. La convidada estrella participarà en l’elaboració d’un dels plats tradicionals de les festes nadalenques al nostre país i sembla que n’està encantada. Serà a partir de les 15.40h dins del programa Cuines, a TV3.

Des de fa uns dies que Ribas està elaborant aquells plats de la cuina tradicional catalana que acostumen a passar de generació en generació. Són els plats que tots hem gaudit un cop o altre per aquestes festes acompanyats de la família. Plats com, a més de l’escudella, els famosos canalons de carn, però també el pollastre rostit o el Gall al cava. Al web del programa es poden recuperar totes aquestes receptes, pas a pas, per poder convertir-se en un autèntic xef i ser el rei de les festes.

No és la primera vegada que l’Ona apareix en el programa acompanyant son pare. Aquest mateix 2021 l’hem pogut col·laborant per elaborar una esplèndida coca de Sant Joan. Va ser la seva presentació oficial i sembla que va agradar tant a espectadors i als propis implicats que ara han volgut repetir l’experiència.

Ingredients (tot i que cadascú pot tenir els seus secrets)

  • 1/2 gallina300 g de papada de porc; 150 g de carn picada de porc; 2 ossos de pernil; 2 peus de porc; 1 orella de porc; 1 botifarra negra; 1 botifarra blanca; 1 botifarra de perol; 150 g de carn picada de vedella; 4 ossos de vedella; 200 g de cigrons; 4 patates; 2 cebes; 1 nap; 1 porro; 2 pastanagues; 1 xirivia; 1/4 de col d’hivern; 3 grans d’all; julivert; farina molla de panata;100 g pinyons; farina; galets; 5 g de bicarbonat; salvi ranci; 6 l d’aigua

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa