MónTerrassa
Mans Unides Terrassa organitza el seu primer Pessebre vivent
  • CA

Mans Unides Terrassa, amb la col·laboració de Mans Unides Matadepera, organitza el seu primer Pessebre vivent a la ciutat coincidint amb el primer dia d’Advent. El pessebre serà a les Esglésies de Sant Pere, demà 27 de novembre de 17:00h a les 20:00h. L’entrada per anar a veure el pessebre és totalment solidària: els diners que es recaptin aniran destinats a projectes de formació a Burkina Faso.

La visita al Pessebre vivent es farà per torns de 30 persones, aproximadament, i amb una freqüència de 20 minuts entre ells. El primer torn començarà a les 17 hores i la durada del recorregut és d’uns 45 minuts. A més, s’oferirà caldo i xocolata, entre d’altes.

Un pessebre vivent solidari destinat a projectes a Burkina Faso

Un dels projectes que es poden dur a terme gràcies als donatius solidaris és “Suport a la formació de les joves sense estudis de la zona rural de Saaba”, a Burkina Faso, que té l’objectiu de garantir una educació inclusiva, equitativa i de qualitat a les joves i dones.

Més accions solidàries nadalenques de Mans Unides Terrassa

Mans Unides Terrassa també ha dut a terme altres iniciatives nadalenques per recaptar donatius solidaris i ajudar als països del sud. Han consistit en l’elaboració de calendaris d’Advent i balconeres del naixement de Jesús. Demà també es podran adquirir per un donatiu solidari de 12 i 15 euros respectivament.

Més sobre la ONG Mans Unides

Mans Unides és una ONG no La nostra missió és la lluita contra la fam, el subdesenvolupament i la falta d’instrucció i treballar per eradicar les causes estructurals que les produeixen: la injustícia, el desigual repartiment dels béns i les oportunitats entre les persones i els pobles, la ignorància, els prejudicis, la insolidaritat, la indiferència i la crisi de valors humans i cristians.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa