MónTerrassa
Manifestació sobre rodes a Terrassa per reclamar la independència
  • CA

L’Assemblea Nacional Catalana organitza a Terrassa la segona edifició de la manifestació “Rodes per la independència”. Tindrà lloc el pròxim dia 10 de setembre, a les set de la tarda, amb el punt de trobada des de l’aparcament dels jutjats de Terrassa. En total hi haurà 20 punts repartits per diversos barris de la ciutat (per exemple, plaça de l’Aigua, plaça de la Dona Treballadora o plaça de la Bicicleta), i es finalitzarà els mateixos Jutjats cap a dos quarts de nou, de manera aproximada.

Des de Terrassa per la Indepedència, delegació local de l’ANC, conviden als participants a venir amb la samarreta oficial de la Diada Nacional, i amb els vehicles guarnits amb estelades. L’objectiu és “donar un to festiu i reivindicatiu a la rua”. I anem a la ciutadania amb el crit de: “Perquè la independència es lluita i es guanya, sortim al carrer!”

Les persones que hi vulguin participar poden inscriures omplint el formulari clicant aquí, o si volen més informació es pot enviar un correu electrònic a [email protected]. L’ANC recorda que caldrà respectar les normes viàries i donar sempre preferència als vianants.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa