MónTerrassa
Manifestació independentista a Hisenda de Terrassa amb aforament limitat
  • CA
Presentació de la nova Diada de l'11S organitzada per l'ANC
Presentació de la nova Diada de l’11S organitzada per l’ANC | ANC

!--akiadsense-->

De moment, 107 concentracions arreu del territori que reuniran des de 12 persones a 1.700, com la prevista a Badalona. Un total de 48.000 persones, segons les previsions del l’ANC, es concentraran per la Diada. Aquest és el nombre de protestes convocades, de moment, per part de l’ANC per la Diada d’enguany. Una manifestació dispersa i franquiciada arreu de Catalunya per complir amb les mesures COVID. “Serà la manifestació covid-adaptada més gran del món”, ha assenyalat el responsable de comunicació Adrià Alsina, en la roda de premsa de presentació que ha comptat també amb la presidenta de l’Assemblea, Elisenda Paluzie.

L’organització de l’ANC han remarcat que no s’ha pogut complir amb la proposta de concentrar-se davant edificis significatius com les delegacions d’Hisenda, Seguretat Social, SEPE, Adif o Jutjats perquè “no complien les normes de salut pública”.

En aquest sentit, les concentracions seguiran un protocol per evitar aglomeracions d’acord amb les normes de protecció civil. En primer terme, la inscripció prèvia al web a partir d’avui, el marcat perimetral de la concentració i mantenir la norma d’un concentrat per cada quatre metres quadrats.

A Terrassa, tal com va avançar Món Terrassa, la concentració tindrà lloc a tocar de l’edifici d’Hisenda, al Parc dels Catalans. L’aforament serà limitat i la inscripció es farà per rigoròs ordre a través de la web. L’acte s’iniciarà a les 17:14 i acabarà cap a les 19:00. Els accessos al recinte s’obriran a les 16:30h.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa