MónTerrassa
Mal estat d’un dels jocs en un parc infantil de La Grípia
  • CA

Veïns del barri de La Grípia de Terrassa es mostren preocupats per la condició en què es troba un dels jocs que formen part del parc infantil ubicat a la plaça de García Lorca. Segons han explicat a Món Terrassa, des de fa uns dies, en un dels jocs s’ha desenganxat una peça i ha quedat allà al mig, amb el conseqüent perill que pot suposar per als nens i nenes que puguen a dalt. La peça és de grans dimensions i pesa molt, a més de tenir algunes parts que poden provocar talls. Demanen que tant aviat com sigui possible els operaris municipals puguin passar a recol·locar-la on li pertoca, o si no es pot tornar a posar que es retirin tots els objectes que poden fer mal als infants.

El parc es troba ubicat en una pastilla entre els carrers d’Olot, Mura, Talamanca i San Celoni, i és un espai molt utilitzat pel veïnatge gràcies a una ubicada molt cèntrica dins del barri. Té diferents nivells i dona acollida tant a gent gran com a espai de trobada per als joves. A més, gràcies al seu disseny, amb columnes a banda i banda, és una zona recollida, segura perquè les criatures puguin córrer i moure’s sense perill dels cotxes.

El govern de Terrassa està procedint a renovar, de manera progressiva, les zones dels parcs infantils de la nostra ciutat. Aquest 2021, s’han pogut modernitzar fins a 33 espais, dels més de 180 que es troben distribuïts per tot Terrassa. El compromís és realitzar les actuacions de millora en totes les places i parcs de referència dels diferents barris, millorant els jocs i l’accessibilitat a aquestes zones. Sobretot, es vol impulsar “un canvi de paradigma dels jocs infantils, és a dir, fomentar jocs amb els quals els nens i les nenes es puguin relacionar i conviure, que siguin accessibles i inclusius, i que fomentin el joc col·lectiu”.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Midu a octubre 11, 2021 | 11:18
    Midu octubre 11, 2021 | 11:18
    En comptes de demanar a un diari que ho publiqui, és tan fàcil com entrar al web de l'ajuntament (terrassa.cat) > AVISA'NS - CUIDEM TERRASSA > AVISAR D'UNA INCIDÈNCIA. Jo ho he fet tres vegades i les incidències han estat reparades en unes hores, en el més ràpid dels casos, i abans de dos dies en el cas que van tardar més. De què vaig avisar? Si no recordo malament: Gran trencadissa de vidres a la calçada, un nou forat a l'asfalt que va fer punxar la roda de la meva bici, i un banc trencat per vandalisme. De debò que aquest ajuntament, més fàcil no ho pot posar. Qui no ho vegi és perquè no vol, jo estic ben contenta que ara aquests inconvenients se solucionin molt més ràpid que mai. I, per cert, si les voreres estan tan brutes de brossa i els contenidors tan plens és perquè alguns egarencs són molt marrans i perquè alguns altres no aixafen ni les garrafes de plàstic ni les capses de cartró, i no trenquen els porexpans grans, etc. Si "una cadena se rompe por el eslabón más débil", una ciutat està tan bruta com la quantitat de ciutadans que fa malament les coses.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa