MónTerrassa
L’ús prudent dels antibiòtics, a debat a Mútua Terrassa
  • CA

La Unitat de Malalties Infeccioses de l’Hospital Universitari MútuaTerrassa (HUMT) ha organitzat, per aquest divendres, 19 d’octubre, una sessió relativa a l’ús prudent dels antibiòtics. La inauguració anirà a càrrec del Dr. Jordi Nicolás, cap del Servei de Farmàcia de l’HUMT i la Dra. Esther Calbo, metgessa adjunta del Servei de Medicina Interna, coordinadora de la Unitat de Malalties Infeccioses i sotsdirectora del programa VINCAT.

L’aparició de bacteris resistents a diverses classes d’antibiòtics és actualment un problema de salut pública i una amenaça per la seguretat dels pacients. Aquests bacteris multiresistents suposen un repte real i constant per als clínics de qualsevol especialitat i la sessió de demà pretén posar aquesta realitat sobre la taula i debatre-la conjuntament entre diversos experts.

La sessió inclou la celebració de tres ponències: “Dades del PROA a l’Hospital”, a càrrec de la Dra. Beatriz Dietl, investigadora de la Unitat de Malalties Infeccioses de l’HUMT, “Dades del PROA a l’Atenció Primària”, a càrrec de Pablo March, farmacèutic del Servei de Farmàcia de l’HUMT i “La prescripció antibiòtica a l’era de les multiresistències” a càrrec de José Ramón Paño, metge adjunt del Servei de Malalties Infeccioses de l’Hospital Clínic Universitari de Saragossa.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa