MónTerrassa
L’últim desig de Mila Ximénez abans de morir
  • CA

Mila Ximénez ha mort als 68 anys d’edat després de mesos lluitant contra un càncer de pulmó, que finalment no ha pogut superar. Tot i que no hi havia d’haver programa de ‘Sálvame’ aquest dimecres pel partit de l’Eurocopa d’Espanya, tots els seus companys s’han volgut reunir al plató per a retre-li un sentit homenatge.

Entre llàgrimes i riures, els col·laboradors del programa de les tardes de Telecinco han informat de tot el que s’estava vivint en el tanatori de la M-30 de Madrid, on s’ha instal·lat la capella ardent de Mila Ximénez. Des d’allà, el reporter Kike Calleja ha volgut explicar a tots quin va ser l’últim desig de Mila Ximénez abans d’acomiadar-se per sempre.

Segons Kike, la tertuliana de ‘Sálvame’ ho va deixar tot ben lligat i va parlar amb els seus familiars sobre com volia que fos el seu últim adéu. El mateix dimecres a la tarda a les 17.00 hores, el pare Ángel, gran amic de Mila, va oficiar una missa en el seu honor en el tanatori de la M-30.

Aquest dijous, Mila ha estat incinerada en el cementiri de l’Almudena de Madrid, abans de fer el seu últim viatge cap a Amsterdam. Sembla ser que la seva filla Alba s’emportarà les cendres de la seva mare cap als Països Baixos, on ella resideix des de fa uns anys amb el seu marit i els seus fills.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa