MónTerrassa
L’últim “Cuponazo” de la ONCE deixa 10 bitllets premiats a Terrassa
  • CA

L’últim ‘Cuponazo’ de la ONCE d’aquest 2022 va deixar 10 bitllets premiats a Terrassa. El sorteig va repartir un total de 9,9 milions d’euros entre diversos municipis de set comunitats autònomes. A Catalunya, l’única ciutat agraciada va ser la cocapital vallesana i ho va fer amb un pot repartit de 400 mil euros, 40 mil per cada cupó validat. El venedor que va repartir la sort va ser Juan Navarro Nosas, des del punt de venda ubicat a l’avinguda del Vallès, número 504.

El nou ‘Cuponazo’ es va sortejar el passat dia 30 de desembre i oferia un premi a les cinc xifres i sèrie de 6 milions d’euros i un total de 134 premis de 40 mil euros a les 5 xifres del número premiat. I amb el nou model de sorteig, també es van repartir premis de 500 euros i el reintegrament de 3 euros.

Tres anys del darrer ‘Cuponazo’ a la ciutat

El premi més gros, de 6 milions d’euros va anar a parar a la localitat valenciana d’Almassera, on José Luis Molina Buitrago va validar el bitllet milionari juntament amb 10 cupons més premiats, cadascun d’ells amb els 40 mil euros. La resta de cupons premiats van anar a parar a Tudela, Valladolid, Vigo, Motilla del Palancar (Cuenca), Montilla (Còrdova), Marbella (Màlaga) i Sanlúcar de Barrameda (Cadis).

L’última vegada que el ‘Cuponazo’ de la ONCE va tocar a Terrassa va ser l’any 2019. En aquella ocasió es van repartir 250 mil euros, gràcies a la venda de 10 cupons premiats des del quiosc ubicat al carrer Aire, núm. 31. Un any abans, havia estat Jordi Pons Prat, agent venedor dels jocs responsables de l’organització, qui va portar la fortuna a la nostra ciutat des del seu quiosc de l’avinguda Jacquard, 107. Va repartir 175 mil euros, amb set cupons de 25 mil euros cadascun. Feia doncs tres anys que Terrassa no veia caure ni un pessic d’aquest sorteig.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa