MónTerrassa
La residència Sant Pere Nord de Terrassa és una prioritat de la Generalitat

La residència Sant Pere Nord de Terrassa és una prioritat de la Generalitat de Catalunya, ha assegurat aquest dimecres la consellera Violant Cervera.

El tinent d’alcalde de Drets Socials, Noel Duque; i la regidora de Capacitats Diverses, Mónica Polo; han assistit a la visita de la titular de Drets Socials a diferents entitats de la ciutat. La consellera ha visitat la Fundació Prodis, i ha conegut el Vapor de Prodis a les Naus del Vapor Cortès, acompanyada del gerent, Dani Jorquera; de la presidenta del Patronat, Maise Balcells; i d’altres membres de la direcció de l’entitat. Posteriorment, ha anat la Fundació Educativa Terrassa – Centre de Can Palet; acompanyada del seu director, Josep Rodríguez; i d’altres membres de la direcció i del patronat, juntament amb el tinent d’alcalde de Drets Socials i la regidora d’Infància i Adolescència, Ona Martínez. Cervera ha acabat la seva visita amb una trobada amb infants de l’entitat.

La consellera de Drets Socials, Violant Cervera, ha assegurat que la residència per a gent gran Sant Pere Nord, un dels equipaments més reclamats pel municipi, “és una prioritat del Govern i des del Departament volem complir amb aquesta reivindicació històrica de les veïnes i els veïns de Terrassa”. Així ho ha afirmat en el decurs d’una visita a l’entitat Prodis (Prodiscapacitats Fundació Privada Terrassenca), que promou una atenció integral a persones adultes amb discapacitat intel·lectual, malaltia mental o paràlisi cerebral.

Cervera ha visitat diverses iniciatives a la seu de la Fundació, a la plaça del Tint, i ha pogut conèixer de primera mà el projecte de l’edifici del Vapor. Ha destacat que Prodis “ha fet un pas endavant en el nou model d’autonomia personal i, a través de la seva expertesa, ha sabut aprofitar les potencialitats de les noves tecnologies per oferir a tots els usuaris amb necessitats diverses una atenció adaptada i orientada a promoure la seva autonomia”.

També s’ha reunot amb l’alcaldessa de Viladecavalls, Cesca Berenguer, i ha sonat en el llibre d’honor del municipi.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa