MónTerrassa
La residència Sant Pere Nord de Terrassa és una prioritat de la Generalitat
  • CA

La residència Sant Pere Nord de Terrassa és una prioritat de la Generalitat de Catalunya, ha assegurat aquest dimecres la consellera Violant Cervera.

El tinent d’alcalde de Drets Socials, Noel Duque; i la regidora de Capacitats Diverses, Mónica Polo; han assistit a la visita de la titular de Drets Socials a diferents entitats de la ciutat. La consellera ha visitat la Fundació Prodis, i ha conegut el Vapor de Prodis a les Naus del Vapor Cortès, acompanyada del gerent, Dani Jorquera; de la presidenta del Patronat, Maise Balcells; i d’altres membres de la direcció de l’entitat. Posteriorment, ha anat la Fundació Educativa Terrassa – Centre de Can Palet; acompanyada del seu director, Josep Rodríguez; i d’altres membres de la direcció i del patronat, juntament amb el tinent d’alcalde de Drets Socials i la regidora d’Infància i Adolescència, Ona Martínez. Cervera ha acabat la seva visita amb una trobada amb infants de l’entitat.

La consellera de Drets Socials, Violant Cervera, ha assegurat que la residència per a gent gran Sant Pere Nord, un dels equipaments més reclamats pel municipi, “és una prioritat del Govern i des del Departament volem complir amb aquesta reivindicació històrica de les veïnes i els veïns de Terrassa”. Així ho ha afirmat en el decurs d’una visita a l’entitat Prodis (Prodiscapacitats Fundació Privada Terrassenca), que promou una atenció integral a persones adultes amb discapacitat intel·lectual, malaltia mental o paràlisi cerebral.

Cervera ha visitat diverses iniciatives a la seu de la Fundació, a la plaça del Tint, i ha pogut conèixer de primera mà el projecte de l’edifici del Vapor. Ha destacat que Prodis “ha fet un pas endavant en el nou model d’autonomia personal i, a través de la seva expertesa, ha sabut aprofitar les potencialitats de les noves tecnologies per oferir a tots els usuaris amb necessitats diverses una atenció adaptada i orientada a promoure la seva autonomia”.

També s’ha reunot amb l’alcaldessa de Viladecavalls, Cesca Berenguer, i ha sonat en el llibre d’honor del municipi.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa