MónTerrassa
L’oferta turística de Terrassa busca sinèrgies amb Barcelona Turisme
  • CA
Taula de Treball de Creació de Producte Turístic de Terrassa | Aj. Terrassa

!--akiadsense-->

Aquest divendres 23 de febrer s’ha celebrat una reunió ordinària de la Taula de Treball de Creació de Producte Turístic de Terrassa. El tinent d’alcalde de Cultura, Innovació i Projecció de la Ciutat i regidor de Turisme, Amadeu Aguado, ha estat l’encarregat de presidir una sessió que també ha comptat amb la presència de Jaume Tomàs, Manager de Productes Turístics de Barcelona Turisme per abordar possibles projectes de col·laboració entre Barcelona Turisme i l’oferta turística de Terrassa.

A la trobada, celebrada a la Masia Freixa, han participat una vintena de membres de la taula en representació de l’administració i de les diferents entitats i empreses del sector turístic de la ciutat. Durant la reunió s’ha fet un repàs a les activitats impulsades, productes turístics i a les accions desenvolupades al llarg de l’any 2017, a més de facilitar informació al voltant del calendari d’actuacions i els projectes i accions relacionades amb el sector turístic previstes per aquest any 2018.

La Taula de Treball de Creació de Producte Turístic de Terrassa es va constituir l’any 2014, amb l’objectiu de crear sinèrgies entre l’administració i les empreses de la ciutat, afavorir la creació de productes turístics, així com acordar de forma conjunta les accions i les línies de promoció a desenvolupar. Un dels objectius de la taula és promoure el coneixement mutu i la col·laboració entre els diferents agents per tal de crear nous productes turístics, millorar els existents i promocionar i difondre el producte turístic de la ciutat. Actualment, integren la Taula un total de 36 representants de diferents entitats i empreses del sector i està presidida pel regidor de Turisme de l’Ajuntament de Terrassa.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa