MónTerrassa
Llorenç Puig Mayolas rep la Medalla d’Honor de la Ciutat de Terrassa
  • CA

L’alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, va presidir aquest dijous a la tarda l’acte de lliurament de la Medalla d’Honor de la Ciutat a Llorenç Puig Mayolas en reconeixement als seus mèrits en el foment de la cultura catalana i en l’àmbit social i pedagògic, així com per la seva tasca literària i de divulgació científica. El Ple del passat mes de desembre del 2019 va aprovar la tramitació de la proposta de concessió de la Medalla de la Ciutat a Llorenç Puig Mayolas.

Lliurament de la Medalla d’Honor a Llorenç Puig | Rafel Casanova BCF

Biografia de Llorenç Puig Mayolas

Nascut a Terrassa el 15 de setembre de 1940, és llicenciat en ciències químiques i bioquímiques per la Universitat de Barcelona. S’ha dedicat professionalment a l’ensenyament universitari i de secundària. Va ser cofundador de l’Escola Tecnos de Terrassa, on va desenvolupar gran part de la seva tasca pedagògica, i professor de Química de l’Escola Superior d’Enginyeria de Terrassa. Durant els darrers anys, va impulsar la Universitat de Gent Gran del campus de Terrassa. És coautor en publicacions científiques i autor literari d’obres d’assaig, narrativa, periodisme i poesia.

Pel que fa a l’edició, juntament amb Jaume Aulet, Llorenç Puig ha tingut cura de l’edició, revisió pòstuma, i incorporació de proses i poemes inèdits de l’Obra Poètica Completa del seu germà, l’escriptor Eudald Puig i Mayolas. Actualment és membre del Patronat de la Fundació Torre del Palau i del seu Consell Editorial.

Lliurament de la Medalla d’Honor a Llorenç Puig | Rafel Casanova BCF
Lliurament de la Medalla d’Honor a Llorenç Puig | Rafel Casanova BCF

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa