MónTerrassa
L’itinerari de vianants i ciclistes de Terrassa a Matadepera s’obre el juliol
  • CA
L'itinerari de vianants i ciclistes entre Terrassa i Matadepera
L’itinerari de vianants i ciclistes entre Terrassa i Matadepera | Ramon Navarro

!--akiadsense-->

El nou itinerari per a vianants i ciclistes que la Diputació de Barcelona està construint a les carreteres BV-1221 i BV-1275 entre Terrassa i Matadepera, estarà finalitzat a finals del proper mes de juliol. Així ho ha confirmat el diputat d’Infraestructures i espais naturals, Pere Pons, en la visita realitzada aquest dilluns acompanya dels alcaldes de Terrassa, Jordi Ballart, i Matadepera, Nil-Oscar López.

Les obres d’aquest itinerari, que està dividit en dos trams, un a la BV-1221 i l’altra a la BV-1275 i que compta amb un pressupost de 1,52 milions d’euros, es van iniciar el passat mes de desembre i amb una durada de set mesos. L’actuació comporta la construcció d’un itinerari segregat de la via principal per a ciclistes i vianants de 4,50 metres d’amplada dividit en dues parts, una de 2,50 metres per a ciclistes i una altra de 2,00 metres per a vianants i encintat amb una vorada de formigó.

En el segon tram, les obres inclouen un nou itinerari que transcorrerà per sobre el pont de la riera les Arenes, així com un intinerari segregat per sota el matix pont que evitarà haver d ecreuar la carretera per la calçada. En la seva visita a les obres, el diputat Pere Pons ha remarcat que aquest nou trams que s’està construint, d’aproximadament un quilòmetre de llargada «és una obra imprescindible i necessària per assegurar una mobilitat per a vianants i ciclistes entre les dues poblacions, que serà un èxit garantit. Estem parlant d’un itinerari de dos metres i mig per als ciclistes i un altre de dos metres d’amplada per a vianants, segregats, amb el qual es guanyarà en seguretat». L’actuació també inclou la col·locació de xarxa d’enllumenat al llarg de l’itinerari així com una modificació de la secció de la carretera passant a dos carrils de tres metres i vorals d’un metre a banda i banda.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa