MónTerrassa
Una nova línia de bus reforçarà la connexió amb Terrassa Plaça

Aquest divendres, 1 de desembre, entrarà en funcionament la línia d’autobusos urbans L17, una nova línia de la xarxa de Transports Municipals d’Ègara SA (Tmesa), que enllaça la plaça dels Països Catalans amb l’estació de Terrassa Est, passant per la nova zona comercial, Terrassa Plaça. Aquesta nova línia té el format de reforç del servei i respon a les noves necessitats de mobilitat generades arrel de la inauguració de l’espai comercial. Per aquest motiu, el seu funcionament es limita als divendres a la tarda i els dissabtes al matí i a la tarda. El finançament d’aquest servei públic l’assumeix el promotor del centre comercial, una condició prèvia per a la concessió de la llicència comercial, per tal d’afavorir el transport públic envers l’ús del vehicle privat davant l’increment de la mobilitat generada a la zona, fruit de l’atracció comercial.

L’itinerari de la nova línia s’explica perquè la plaça dels Països Catalans connecta amb quatre línies de bus (la L1, la LH, la L8 i la L9), i a l’estació de Terrassa Est s’estableix el nexe amb una altra modalitat de transport, la de Rodalies de Renfe.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: CarlesViS a desembre 01, 2017 | 11:04
    CarlesViS desembre 01, 2017 | 11:04
    " El finançament d’aquest servei públic l’assumeix el promotor del centre comercial, una condició prèvia per a la concessió de la llicència comercial" quant de temps pagaran aquest servei? si el servei desapareix,tancaran el centre comercial?

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa